FIRMAPROFIL

ServoTech er en handelsvirksomhed, der markedsfører en række anerkendte agenturer som alle lever komponenter til industrien. Vores produktprogram indeholder alle nødvendige enheder til maskinbygger og virksomheder med produktionsudstyr.

 

 

ServoTech A/S blev grundlagt i 1997. ServoTech blev oprettet som en handelsvirksomhed, for de produkter, der udgjorde kernen i de specialmaskiner som moderselskab fremstillede. I 2002 købte en gruppe af ServoTech’s medarbejder ServoTech af moderselskabet. Siden 2002 er nogle af ServoTech’s ejer fratrådt virksomheden pga. pension. I dag er det de tilbageværende ejer, der føre ServoTech videre.

 

 

ServoTech er en salgsvirksomhed. Sammen med vores kunder finder vi den optimale løsning, udfra de kravspecifikationer som kunden har til den enkelte opgave. Vi er også behjælpelige ved service, reparationer samt udskiftning og opgradering af bestående anlæg.

 

I ServoTech har vi fokus på kvalitetsprodukter. Vi har et godt og langvarigt samarbejde med vores leverandørerne, som vi har opbygget et indgående kendskab til. Det langvarige samarbejde medfører hurtig hjælp, og at leverandørerne lytter til vores forslag til forbedring af eksisterende produkter, og idéer til nye produkter.

Print Friendly, PDF & Email